instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Trappen schilderen

Huisschilders Kosten > Trappen schilderen

Trappen schilderen

De trap beitsen en schilderen

De trap is een veelgebruikt onderdeel van uw huis. Dagelijks lopen u en uw familieleden vele malen van beneden naar boven en terug. Toch wordt de trap vaak over het hoofd gezien bij een verbouwing of opknapbeurt in het huis. Maar het beitsen en schilderen van de trap en het vervangen van de trapleuningen of lopers, zorgt ervoor dat de trap er weer als nieuw uitziet en nog jaren mee kan.

Wat zijn de voordelen van het beitsen en schilderen van uw trap?

De conditie controleren

Als u overweegt om uw trap te beitsen en schilderen, is dit een goede gelegenheid om de conditie van de trap te controleren. Zijn er gaten die moeten worden gevuld? Weet u zeker dat er geen houtrot te vinden is? Is het hout niet krom getrokken? Tijd om de trap te schilderen!

Bescherm tegen slijtage

De trap wordt veel gebruikt. Door de trap te beitsen en te schilderen, zorgt u ervoor dat het hout wordt beschermd tegen dagelijkse slijtage. Het bijhouden van de trap kan de levensduur verlengen. En wanneer de trap goed onderhouden is, hoeft u niet bang te zijn dat het hout beschadigt en splinters in uw voeten achterlaat.

Een nieuwe stijl

Wilt u de sfeer in uw huis veranderen? Heeft u nieuwe meubelstukken gekocht? Of de muren geschilderd? Of het nu om de beneden- of bovenverdieping gaat, vergeet niet om ook uw trap van een nieuw likje verf te voorzien. U kunt de trap aanpassen op de kleuren van het interieur door dezelfde kleuren te kiezen. Of u kunt juist, voor een speels effect, met een opvallende kleur ervoor zorgen dat de trap eruit springt. Of u nu voor een neutrale kleur of voor een opvallende tint kiest, een netjes afgewerkte trap geeft waarde aan uw huis en zorgt voor een sfeervol geheel.

Een oase van rust

Het kan erg vervelend zijn wanneer de trap kraakt wanneer familieleden of huisgenoten naar beneden en boven lopen. Een grondige onderhoudsbeurt kan helpen. Door gaten te dichten en de trap te beitsen en te schilderen, zal hij snel weer geheel geluidloos zijn.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%