instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten gevel schilderen

Huisschilders Kosten > Kosten gevel schilderen
Kosten gevel schilderen

De gevel schilderen? Dit is een klus die u beter niet zelf kunt doen. De gevel schilderen is ingewikkeld en daarnaast bezitten de meeste huiseigenaren geen grote steigers. Maar de gevel is een belangrijk onderdeel van uw huis. Als de gevel er niet netjes uit ziet, doet dat af aan de gehele uitstraling. En dat is natuurlijk zonde. U kunt overwegen om een schilder in te huren om uw gevel te schilderen.

Prijzen gevel schilderen

Bij de gevel schilderen kunt u rekenen op de volgende prijs per vierkante meter:

– prijs gevel schilderen: 35 – 40 euro per vierkante meter

In dit tarief zijn inbegrepen: uurloon schilder, verf en btw. Heeft u een gevel van 60 m2, dan zou dat uitkomen op een prijs van 2100 euro tot 2400 euro in totaal.

Weet u niet uit hoeveel vierkante meter uw gevel bestaat? Hieronder vindt u de geschatte prijs schilderwerken, per soort woning:

– Gevel schilderen rijtjeshuis: 1200 – 2700 euro
– Gevel schilderen hoekwoning: 1500 – 3000 euro
– Gevel schilderen vrijstaand huis: 6000 – 12.000 euro
– Extra kosten schilderen dakkapel: 400 euro

Prijzen voor de gevel schilderen kunnen echter variëren, afhankelijk van uw klus.

Variërende kosten schilder

De kosten van de gevel schilderen kunnen variëren. De huidige staat van het schilderwerk en de gevel spelen een grote rol, want die bepalen hoeveel er moet gebeuren en hoeveel tijd de schilder hieraan kwijt zal zijn.

Schilders hanteren verschillende prijzen. Over het algemeen zal een groot schildersbedrijf een hogere prijs vragen dan een lokale schilder. En een schildersbedrijf met een keurmerk zal nog wat duurder zijn. Maar dan weet u wel zeker dat de klus écht goed wordt afgerond en dat u blij zult zijn met het resultaat.

Korting uurtarief schilder

Wilt u kosten besparen? Laat uw gevel dan schilderen in de winter. Omdat schilders in de koudere maanden over het algemeen minder werk hebben, zullen ze ook sneller korting geven op uw klus. En korting op uurtarief schilder betekent: u kunt wel tot 30 % besparen op de prijs van een schilder.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%