instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Spackspuiten

Huisschilders Kosten > Spackspuiten

Wat is spackspuiten?

Spackspuitwerk is de ideale oplossing voor als u een mooie en goedkope afwerking zoekt voor uw muren en plafonds. Door middel van spackspuitwerk worden de muren in uw oude woning of nieuwbouwwoning weer strak. Het spackspuitwerk wordt aangebracht door een schilder of stukadoor. Hij spuit onder hoge druk een pleisterlaag op de muren of op het plafond met behulp van een spuitmachine.

Het spackspuitwerk wordt in twee lagen aangebracht. De eerste laag bestaat uit de meslaag. Hiermee worden oneffenheden weggewerkt en wordt de ondergrond weer egaal gemaakt. Daarna volgt de tweede laag: de afkorrellaag. Dit is de afwerkende laag en hiermee wordt de structuur van het spackspuitwerk bepaald.

Kies uw stijl

Spackspuiten kan op veel verschillende ondergronden worden gedaan, zoals bijvoorbeeld op gipsplaten, beton, gibo muren en latex muurverf. Voordat het materiaal kan worden aangebracht, moeten de muren of het plafond echter goed schoongemaakt worden. Ook moeten gaten worden gedicht. Kleine oneffenheden kunnen door de eerste meslaag worden weggewerkt, maar grote deuken en scheuren niet.

Het voordeel van spackspuitwerk is dat u zelf kunt bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Met spack verkrijgt u een mooie korrelstructuur. Hoewel het materiaal van zichzelf glad is, wordt de structuur gevormd door de compressor en de spuitmachine. U kunt daardoor zelf kiezen welke structuur u het mooist vindt. Kiest u voor een grove korrelige structuur, dan zullen uw muren opvallen. In combinatie met een felle kleur bereikt u een sprekende look in uw huis. Maar kiest u voor een zeer fijne korrel en een witte kleur, dan gaan uw muren mooi op in het interieur.

Een andere reden om voor spackspuiten te kiezen, is omdat het goedkoper is dan traditioneel stucwerk. Met minder tijd en geld, krijgt u met spackspuitwerk een prachtig eindresultaat. En daarbij droogt het materiaal snel, waardoor u in korte tijd weer uw meubels onder het afdekzeil vandaan kunt halen of uw kamers in kunt gaan richten.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%