instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten trappen schilderen

Huisschilders Kosten > Kosten trappen schilderen

Kosten trappen schilderen

Trappen slijten na een aantal jaar omdat ze veelvuldig worden gebruikt in het huis. Wilt u de trap laten schilderen? Dat is verstandig, want een verouderde trap is niet alleen slecht voor de uitstraling van uw gehele interieur, maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Door de trap opnieuw te schilderen, ziet hij er weer als nieuw uit en gaat hij weer jaren mee. Kosten schilder berekenen? Wij vertellen u graag meer over de prijs voor schilderwerken, inclusief materiaalkosten en uurtarief schilder.

Trap: Kosten schilder

Kosten schilder berekenen? Bij het laten schilderen van de trap, kunt u uitgaan van een gemiddeld uurtarief van de schilder van 35 euro per uur. Het uurtarief van de schilder bestaat uit: uurloon schilder en de gebruikte verf. Voor een standaard trap komt de gemiddelde prijs schilderwerken uit op ongeveer 300 euro in totaal. Maar dit is afhankelijk van de staat waarin de trap zich bevindt.

Moet er ook worden geschuurd of geplamuurd? Of moet de trap worden voorzien van grondverf, beits of een extra verflaag? Dan komt hier bovenop: extra uurloon schilder en extra materiaalkosten. Dan kunnen de kosten van de schilder oplopen tot zo’n 700 euro voor het laten schilderen van de trap.

Het ligt ook aan de vorm van uw trap, hoe hoog de totale kosten van een schilder zijn. Heeft uw trap bijvoorbeeld open of gesloten treden? Wanneer de treden gesloten zijn, moet de schilder meer oppervlak onder handen nemen, waardoor het uurtarief van de schilder oploopt. En bij een moeilijke vorm, zoals een wenteltrap, is de schilder waarschijnlijk ook meer tijd kwijt en dit is in de prijs voor schilderwerk terug te zien.

Kosten schilder besparen

Besparen op de totale kosten schilder? Wist u dat u in de winter uw schilderklussen goedkoper kunt laten uitvoeren? Ook uw binnenschilderwerk, zoals het schilderen van de trap. Omdat schilders over het algemeen minder werk hebben tijdens de winter maanden, is het uurloon van de schilder lager en kunt u een betere deal sluiten. Een lager uurtarief schilder betekent: dat u wel tot 30 % kunt besparen op de prijs voor schilderwerken voor de trap!

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%