instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. šŸ™‚ "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten kozijnen schilderen

Huisschilders Kosten > Kosten kozijnen schilderen

Kosten kozijnen schilderen

De kozijnen schilderen is een klus die u zelf kunt uitvoeren. Maar het inhuren van een schilder zorgt ervoor dat u zeker weet dat het grondig en netjes gebeurt en dat u het niet binnenkort opnieuw hoeft te (laten) doen. Om deze afweging te maken, is het natuurlijk handig om een schatting van de kosten, uurtarief schilder etc. te hebben.

Ieder project is anders. Wij kunnen dan ook geen specifieke prijzen bepalen, maar wij kunnen wel een schatting geven van het uurtarief van de schilder. Lees hier over de gemiddelde prijzen voor het laten schilderen van een bepaald aantal kozijnen of alle kozijnen in uw woning, waarbij is inbegrepen: uurloon schilder en de materiaalkosten.

Prijzen schilderen kozijnen inclusief uurloon schilder en materiaalkosten

Het laten schilderen van een klein aantal kozijnen:

– Schilderen 1 kozijn: 200 – 250 euro
– Schilderen 4 kozijnen: 550 – 700 euro
– Schilderen 6 kozijnen: 800 – 1100 euro

Het laten schilderen van alle buitenkozijnen van uw woning:

– Schilderen kozijnen appartement: +/- 700 euro
– Schilderen kozijnen tussenwoning: +/- 1200 euro
– Schilderen kozijnen vrijstaande woning: +/- 2000 euro

Wilt u liever weten hoeveel u gemiddeld per vierkante meter kwijt bent voor het schilderen van uw kozijnen?

– Schilderen kozijnen per vierkante meter: 60 – 70 euro per m2

Variatie in kosten schilderen kozijnen

Genoemde bedragen zijn slechts een schatting en kunnen variĆ«ren. Een aantal factoren kunnen de prijs beĆÆnvloeden. Het uurloon van de schilder die u kiest beĆÆnvloedt de prijs, want sommige schilders zijn goedkoper dan anderen. Maar onthoud wel dat het schilderen van kozijnen een precieze klus is en dat het vinden van het laagste uurtarief onder schilders niet perse voor het beste eindresultaat zorgt. Overweeg daarom: uurloon schilder vs. kwaliteit schilder.

En ook het type verf dat de schilder gebruikt speelt een rol, gezien de prijzen van verf sterk kunnen variƫren. Daarnaast ligt het aan het materiaal en de staat van uw kozijnen hoeveel tijd erin gaat zitten.

Houdt ook rekening met de grootte van uw huis. Zijn er bijvoorbeeld stijgers nodig waarop de schilder kan staan? Dan zullen deze kosten meegerekend worden in de totaalprijs. En tot slot kunt u ervoor kiezen om meteen uw gehele huis te renoveren. Wanneer u de kozijnen laat schilderen als onderdeel van het totale schilderwerk, kunt u misschien wel een goede deal met de schilder sluiten. Uurtarief schilder: misschien kan het uurtarief wel worden verlaagd bij een grotere klus.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%