instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten plafond schilderen

Huisschilders Kosten > Kosten plafond schilderen

Plafond schilderen

Helaas blijft het plafond niet voor eeuwig wit. Een paar jaar geleden heeft u het plafond nog goed onder handen genomen… en nu ziet het er alweer groezelig uit. Het plafond zelf schilderen is voor veel mensen een grote uitdaging. Het valt niet mee om boven uw hoofd te moeten werken, vooral als u het nooit eerder heeft gedaan. En daarnaast kan het doe-het-zelf-witten van uw plafond allerlei problemen opleveren, zoals verfspatten op uw mooie meubelstukken. Wilt u liever een schilder inhuren om het plafond te laten schilderen? Wij geven een schatting van de prijzen.

Kosten plafond schilderen

De prijzen zijn afhankelijk van hoe u het plafond wilt laten schilderen; spuiten of sausen. Sausen kost meer, omdat het sausen met een roller veel meer tijd in beslag neemt dan het spuiten met een machine.

Kosten spuitwerk plafond:

– 6 tot 9 euro per m2

Kosten sauwerk plafond:

– 9 tot 15 euro per m2

Wanneer u het totaal aantal vierkante meters berekent, keer de kosten per vierkante meter, komt u op een schatting uit van de prijs van het schilderen van uw plafond. Bij een plafond van 50 m2 zou dat bijvoorbeeld uitkomen op zo’n 300 tot 750 euro. Hierbij zijn materialen, arbeidsloon en reiskosten inbegrepen.

Variërende kosten plafond schilderen

De kosten van het schilderen van het plafond kunnen variëren, wij geven dan ook slechts een gemiddelde schatting. Het uurtarief van de schildert bepaalt het uiteindelijke bedrag. Gelukkig is het schilderen van het plafond geen enorm tijdrovende klus, een expert heeft uw plafond snel gewit.

Wanneer er nog veel reparaties moeten worden gedaan, zal het meer tijd en geld kosten om het plafond te laten witten. En in oude huizen zijn de plafonds soms geverfd met witkalk of veegvast. Hierdoor zal de latexverf, die schilders gebruiken, misschien niet goed hechten. Daarom moet soms een extra fixeermiddel worden aangebracht. Door de extra tijd en materialen, komen de kosten dus hoger uit.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%