instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Disclaimers

Huisschilders Kosten > Disclaimers

 De website, inclusief maar niet beperkt tot de informatie en diensten, wordt geleverd “zoals hij nu is” inclusief “eventuele fouten” en zonder garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, en alle garanties, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet beperkt tot, impliciete garanties van naam, geen overtreding, nauwkeurigheid, volledigheid, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, garanties die kunnen voortvloeien uit de handel, de uitvoering of het gebruik van de handel, en alle garanties dat de informatie en website actueel zijn en / of up-to-date, zijn hierbij uitdrukkelijk afgewezen, voor zover dit is toegestaan volgens de toegepaste wetgeving.

Er is geen waarborg, verklaring of garantie dat de website, of uw gebruik van de website vrij is van onderbrekingen en volledig, nauwkeurig, actueel, betrouwbaar, foutloos en veilig is of dat eventuele problemen worden gecorrigeerd of dat de website, of alle informatie, software of ander materiaal dat via de website toegankelijk is, vrij is van virussen of andere schadelijke componenten. We geven geen garanties of verklaringen met betrekking tot het gebruik van of de resultaten van het gebruik van de website, noch wat betreft de compatibiliteit met hardware of andere software of apparatuur, en u neemt alle verantwoordelijkheid en risico op u voor uw gebruik van de website en / of diensten en informatie.

We geven geen verklaring of garantie met betrekking tot producten en diensten die zijn aangeboden door derden op de website en geven nadrukkelijk geen waarborgen, verklaringen of garanties met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid, wetmatigheid of andere kenmerken van dergelijke producten en diensten, of met betrekking tot het gedrag van een derde verkoper in verband met dergelijke aanbiedingen of verkopen.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%