instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. šŸ™‚ "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten binnenmuren schilderen

Huisschilders Kosten > Kosten binnenmuren schilderen

Kosten binnenmuren schilderen

Bent u toe aan een nieuwe sfeer in uw huis? Wilt u die hobbykamer omtoveren tot een babykamer? Of bent u het behang zat dat al jaren op de muren zit? Door de muren te schilderen, ziet uw huis er weer als nieuw uit. U kunt ervoor kiezen het werk zelf te doen. Maar met name wanneer het om meerdere kamers gaat, kan het schilderen veel tijd in beslag nemen. Door een professionele schilder in te huren, weet u zeker dat uw huis niet te lang naar verf ruikt en dat u snel weer alle meubels onder het afdekzeil vandaan kunt halen. Hier leest u meer over de gemiddelde kosten voor het schilderen van de binnenmuren.

Kosten spuitwerk of sauswerk

De kosten zijn afhankelijk van of u de muren laat sausen of spuiten:

– Spuitwerk binnenmuren per m2: 6 tot 10 euro
– Sauswerk binnenmuren per m2: 9 tot 15 euro

Bij spuitwerk wordt de verf met een airless verfspuit aangebracht op uw muren. Doordat dit redelijk snel gaat, zijn de kosten hiervoor lager dan bij sauswerk. Sauswerk wordt door de schilder aangebracht met een kwast en roller. Dit is meer arbeidsintensief, waardoor het meer kost.

Deze bovenstaande prijzen zijn berekend op basis van twee verflagen die worden aangebracht. Bij deze prijzen is het arbeidsloon meegerekend, evenals de materiaalkosten. De verf die wordt gekozen kan de prijs beĆÆnvloeden. Ook de staat van de ondergrond speelt hierin een rol, want hoe minder de ondergrond moet worden voorbereid, hoe goedkoper de totaalprijs uitvalt. Heeft u een nieuwbouwwoning en is uw muur gestuukt? Dan zijn er waarschijnlijk minder verflagen nodig om een mooi effect te creĆ«ren.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%