instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten spackspuiten

Huisschilders Kosten > Kosten spackspuiten

Kosten spackspuiten

Als uw budget beperkt is, maar u wilt wel graag uw muren of plafond er weer als nieuw uit laten zien, dan raden we aan om spackspuitwerk te overwegen. Spackspuitwerk is een van de goedkoopste opties tijdens een opknapbeurt. Omdat spack met een machine wordt aangebracht, kost het de schilder weinig tijd en moeite. Minder arbeidsintensief betekent: lager uurtarief schilder. Voor u het weet zit het materiaal al op uw muren en plafond.

Uurtarief schilder: variërende kosten schilder

Let wel op dat de genoemde kosten slechts gemiddelden zijn. De kosten kunnen variëren, afhankelijk van uw wensen en uw woning. Wanneer de schilder veel tijd kwijt is aan het afplakken van randen, wordt het uurtarief van de schilder doorberekend. En ook wanneer de muur in een slechte staat is, zal hij deze eerst moeten voorbereiden en gaten moeten dichten, waardoor de prijs schilderwerken hoger zal uitvallen.

En de kosten schilder nieuwbouwwoning? Bij een nieuwbouwwoning zullen de kosten over het algemeen lager uitvallen. Doordat de muren glad zijn, kan de schilder meteen beginnen met spuiten en kunt u geld besparen op onder andere: materiaalkosten en uurloon schilder. Daarnaast scheelt het voor hem als de woning nog niet is ingericht, want dan kan hij snel en efficiënt de klus klaren.

Kosten schilder: spackspuitwerk

De prijs schilderwerken wanneer u de muren laat behandelen met spackspuitwerk? Wij geven u een schatting van de prijs voor spackspuitwerk, inclusief uurloon schilder, materiaalkosten en btw:

– Spackspuitwerk wit: 5 tot 9 euro per m2
– Spackspuitwerk kleur: 7 tot 11 euro per m2

Gezien spackspuiten al vanaf 5 euro per vierkante meter voor u kan worden gedaan, is het een goede optie voor veel huiseigenaren die willen besparen op de totale prijs schilderwerken.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%