instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Schildersbedrijf inhuren

Huisschilders Kosten > Schildersbedrijf inhuren

Waar moet u op letten bij het inhuren van een schildersbedrijf ?

Schildersbedrijven kunnen u helpen om uw huis een noodzakelijke opknapbeurt te geven. Niet alleen helpen schilders u met het toevoegen van waarde aan uw huis, maar externe schilderbedrijven weten ook hoe ze uw huis tegen de elementen kunnen beschermen. Zorg ervoor dat u in uw zoektocht naar een geschikt schildersbedrijf ten minste drie offertes opvraagt. Hier zijn een paar factoren om rekening mee te houden bij de keuze voor het schildersbedrijf voor uw project:

  • Kwaliteitsverf
  • Voorwerk en reparaties
  • Hoeveelheid verf
  • Extra oppervlakten
  • Reputatie
  • Tijd en kosten

Kwaliteitsverf

Alle buitenschilders houden rekening met de grootte van het gebouw, de staat van de oppervlakken en het type verf. Hoogwaardige verf gaat veel langer mee, maar zorgt er ook voor dat het project meer zal kosten. Vraag daarom welke verfsoorten het buitenschilderbedrijf meeneemt en controleer vervolgens of dit ook de verf is die de schilders daadwerkelijk gebruiken.

Voorwerk en reparaties

De kosten om uw buitenmuren te schilderen zijn hoger als het schildersbedrijf eerst een aanzienlijke hoeveelheid aan voorwerk moet verrichten. Als afbladderende verf moet worden verwijderd en beschadigde delen moeten worden gerepareerd, dan zullen de schilders deze kosten aan de offerte toevoegen. Zorg er daarom voor dat extra werkzaamheden in de offerte worden meegenomen en de kosten hiervoor apart worden vermeld, zodat u een realistische vergelijking kunt maken. Een ander voordeel van een gedetailleerde uitsplitsing van de kosten is dat het ook specifieke voorwaarden bevat voor de overeenkomst die u met het buitenschilderbedrijf heeft.

Hoeveelheid verf

Als het schilderbedrijf het huis schildert met een kwast, in plaats van de oppervlaktes te spuiten, is hierbij mogelijk meer materiaal nodig. Als u een lichte verf kiest die over een donkere verf of materiaal heen moet worden geschilderd, zal de schilder extra verf nodig hebben om meerdere lagen aan te kunnen brengen. Let dus goed op: hoe meer lagen de schilder moet aanbrengen, hoe hoger de totale kosten zullen uitvallen.

Reputatie

Wij raden altijd aan om te controleren of het schildersbedrijf voldoet aan de vereisten, ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en wat klanten over ze zeggen. Beoordelingen kunnen u helpen bij het maken van de keuze welk schildersbedrijf u inhuurt voor uw klus.

Tijd en kosten

Uiteraard spelen tijd en kosten een doorslaggevende rol bij de keuze voor een schildersbedrijf. Vergelijk de prijzen wanneer u de offertes van verschillende schildersbedrijven heeft ontvangen en houdt rekening met de bovenstaande factoren. Als u een zorgvuldige afweging maakt en een planning opstelt, zal u het schikte schildersbedrijf vinden om uw gevel onder handen te nemen.

Extra oppervlakten

Terwijl de schilders de buitenkant van uw huis onder handen nemen, zullen zij ook gelijk kozijnen, traptreden, deuren en de veranda zo schilderen indien nodig. De meeste bedrijven zullen voor deze oppervlakten, anders dan voor de gevel, glansverf aanraden. Houdt hier rekening mee bij het opvragen van een offerte bij een schildersbedrijf.

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%