instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten schilderwerk hekken

Huisschilders Kosten > Kosten schilderwerk hekken

Overwegingen: welke factoren hebben invloed op de prijs?

  • Kosten schilder per materiaal: het type beits dat wordt gebruikt maakt verschil in de prijs. Beits kan sterk variëren in prijs en heeft een aanzienlijke invloed op de totale kosten van de schilder.
  • De huidige staat van het hek. Als het hek al een lange tijd niet meer geschilderd is, zal het hek meer vlekken absorberen. De prijs schilderwerken zal hierdoor hoger zijn.
  • Schuurwerk. Als het hek elektrisch moet worden geschuurd, kan dit de prijs wel anderhalf tot drie keer vermenigvuldigen. Schuren is nodig om de beits te bewerken of als het hek in een slechte staat verkeert. Dit zal worden doorberekend in materiaalkosten, uurloon schilder etc.
  • Schade zorgt ervoor dat het project veel meer tijd gaat kosten. Weersomstandigheden kunnen het hekwerk hebben verweerd en spelende honden of kinderen kunnen uw hek beschadigen.
  • Uurtarief schilder: wat is het uurloon van de schilder? Dit kan per huisschilder variëren.

Schatting kosten schilderwerk hekken

Wat wordt geschilderd Geschatte kosten per m2
Hek € 35 - € 100
Reling balkon € 35 - € 100

Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.

Korting Tot 40%