instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten buitenschilderwerk

Huisschilders Kosten > Kosten buitenschilderwerk

Overwegingen: welke factoren hebben invloed op de prijs?

  • Uurloon schilder dat in voorbereiding gaat zitten: hoeveel voorbereidende werkzaamheden zijn vereist? De staat van het huis bepaalt de voorbereidingstijd en dus hoeveel uurloon de schilder moet rekenen.
  • De materiaalkeuze kan een verschil in prijs maken. Verf kan sterk in prijs variëren. De kosten worden door de schilder doorberekend.
  • Prijs schilderwerken: is afhankelijk van het aantal lagen. Hoeveel lagen heeft de muur nodig? Een klus met 2 verflagen kost ongeveer 30% -60% meer dan een klus met 1 verflaag.
  • De details kunnen ook een prijsverschil veroorzaken. Als een huis meerdere kleuren heeft, of veel detailwerk (zoals in woningen met een historische decoratieve stijl), kan dat de prijs aanzienlijk verhogen.
  • Uurtarief schilder: Welke schilder huurt u in? Het uurtarief kan per schilder sterk verschillen.

Schatting kosten buitenschilderwerk

Wat wordt geschilderd Geschatte kosten
Rijtjeshuis € 1200 - € 1700
Hoekwoning € 1500 - € 2700
Vrijstaand huis € 3000 - € 6000
Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.