instagram pinterest twitter facebook linkedin

Reactie bezoekers

"Hele handige site! Bespaarde me een hoop tijd en energie door niet apart offerte aanvragen te hoeven sturen naar schildersbedrijven."
G. Wieger, Utrecht

"Een aantal mooie en scherpe aanbiedingen gekregen van schildersbedrijven door gebruik te maken van het offerteformulier. 🙂 "
W. Boomsma, Vleuten

Voordelen

right checkup Betrouwbare specialisten

right checkup Maatwerk offertes

right checkup Gratis & vrijblijvend

right checkup Bespaar tot wel 40%

Volg ons op social media
instagram pinterest twitter facebook linkedin
Top
 

Kosten binnenschilderwerk

Huisschilders Kosten > Kosten binnenschilderwerk

Overwegingen: welke factoren hebben invloed op de prijs van binnenschilderwerk?

  • In hoeverre zijn de muren beschadigd? Meer schade verhoogt de prijs van het binnenschilderwerk. Omdat er meer voorbereidingstijd nodig is, moet u ook meer uurloon schilder, materiaalkosten enz. betalen.
  • Hoeveel verschillende kleuren worden gebruikt? Een kamer met een accentmuur, een andere kleur op het plafond of een bijzondere afwerking kost meer werk.
  • Wie verplaatst het meubilair en haalt de schilderijen van de muren? Tegen extra kosten zal de schilder het werk voor u uit handen nemen.
  • Als het behang moet worden verwijderd, moet u rekenen op extra uurtarief schilder, extra benodigdheden en tijd.
  • Als u van kleur verandert, welke kleuren kiest u dan? Als u voor een lichtere kleur kiest die een donkere kleur moet bedekken, zijn extra verflagen nodig. De prijs schilderwerken wordt valt hierdoor hoger uit.
  • Welk type verf gebruikt u voor het binnenschilderwerk? Verf kan sterk variëren in prijs, afhankelijk van uw keuze.
  • Zijn er veel hoeken en kleine details of gaat het om een eenvoudig huis met simpele kamers? Hoe eenvoudiger, hoe goedkoper het binnenschilderwerk is.
  • Uurtarief schilder: voor welke schilder kiest u en wat is het uurloon van de schilder? Dit kan per schilder verschillen.

Schatting kosten binnenschilderwerk

Wat wordt geschilderd Kosten per m2
Alleen de muren € 6 - € 15
Muren, plafond en overige elementen € 9 - € 15
Vul het offerte formulier in en wij zorgen ervoor dat maximaal 5 geschikte schildersbedrijven bij u in de buurt een gratis en vrijblijvend voorstel doen met extra korting.